• slider

    ENJOY THE DAY

    ENJOY THE SUN


    Att kunna njuta av en dag på stranden utan att bränna huden är nyttigt för alla. Måttliga mängder sol hjälper kroppen & huden att producera flera olika vitaminer. 

Njut av solen

Att kunna njuta av en dag på stranden utan att bränna huden är nyttigt för alla. Måttliga mängder sol hjälper kroppen och huden att producera flera olika vitaminer.

Smartsun armband registrerar hur mycket sol du exponeras för och visar med färgförändring när du behöver smörja på mer solskydd eller när risken att bränna sig är så hög att det är dags att undvika solen helt.

"When it’s time to reapply sunscreen. When it’s time to avoid the sun."

UV-strålning

Solen ger ljus, värme och ultraviolett strålning (UV-strålning). UV-strålning kan delas in i tre grupper, UVA, UVB och UVC, beroende på vilken våglängd strålningen har.

Energin i strålningen beror på våglängden och en kortare våglängd innebär en mer energirik strålning. En lite förenklad bild av hur strålningen påverkar oss är att ju mer energirik strålningen är, desto större är risken för skador.

FILM OM SMARTSUN

Smartsun UV armband fungerar i vått och torrt samt med eller utan solskydd.

Om du smörjer in din kropp med solskydd skall du också smörja in armbandet med samma solskydd. Använder du inte solskydd på kroppen skall du inte heller använda solskydd på armbandet. Behandla armbandet på samma sätt som din hud!