TA HAND OM DIN HUD

Det kan vara svårt att veta hur mycket sol huden tål, särskilt om man har känslig hud. De flesta vill må bra och få lite färg, men inte bränna sig.

En UV-indikator som Smartsun varnar innan du får för mycket sol. Smartsuns produkter är testade för säkerhet och funktionalitet enligt internationella standarder.

Smartsun armband med sensorer

Oanvänt armband

Smartsun armband med sensorer

Applicera mera solkräm

Smartsun armband med sensorer

Klä på dig och undvik solen

Smartsun armband med sensorer ger INTE något solskydd utan fungerar endast genom att varna dig för alltför hög solexponering och påminna dig om att du behöver skydda dig.

SMARTSUN…

…Är för endagsbruk. Ta av och släng sensorn efter en dags användning, även om färgen inte har ändrats. Använd en ny sensor varje dag.

…Fungerar tillsammans med alla sorters solskydd.
…Kan användas hela dagen, såväl inom- som utomhus.
…Mäter den totala strålningen under en hel dag.

…Kan användas i vatten, även saltvatten och klorerat vatten.

…Känner av både UVA- och UVB-strålning.

…Kan användas i kombination med solkräm. Smörj in både kropp och armband med solkräm.

…Anpassad för de med känsligast hud. Tål en person mer sol kommer de att ha en extra säkerhetsmarginal i form av tid med Smartsun

NJUT AV SOLEN

 

Att kunna njuta av en dag på stranden utan att bränna huden är nyttigt för alla. Måttliga mängder sol hjälper kroppen och huden att producera flera olika vitaminer.

 

Smartsun armband registrerar hur mycket sol du exponeras för och visar med färgförändring när du behöver smörja på mer solskydd eller när risken att bränna sig är så hög att det är dags att undvika solen helt.

VÄLKOMMEN TILL BESTÄLLNING AV SMARTSUNS PRODUKTER

FUNGERAR I VÅTT OCH TORRT


Smartsun UV armband fungerar i vått och torrt samt med eller utan solskydd.
Om du smörjer in din kropp med solskydd skall du också smörja in armbandet med samma solskydd. Använder du inte solskydd på kroppen skall du inte heller använda solskydd på armbandet. Behandla armbandet på samma sätt som din hud!

PÅ STRANDENHAV

Frisk havsvind och bris med solreflektion i vattnet ger mer sol än man känner.

PÅ STRANDEN

På stranden är man som mest utsatt för solen. Man glömmer tiden och solens styrka när man leker, läser eller slumrar. Särskilt om man däremellan tar ett svalkande dopp.

HUDPROBLEM

Har man tidigare bränt sig har man större anledning att skydda sig.

BARN OCH UNGDOMAR

Att barn glömmer tiden och ungdomar inte inser att de behöver skydd känner de flesta föräldrar till. Smartsun armband visar tydligt hur mycket sol ditt barn har exponerats för. Med Smartsun kan du enkelt se när barnen behöver mer solkräm eller när de fått tillräckligt med sol.

FÖRSTA SOLEN

Glädjen över solen gör det lätt att glömma hudens känslighet.

SPORT OCH

AKTIVITETER

Vi utsätter oss för sol på många olika sätt. För dig som är aktiv och engagerad i många olika utomhusaktiviteter kan det ibland vara svårt att veta hur mycket sol du fått och hur mycket solkräm du behöver. Med Smartsun slipper du gissa. Smartsun fungerar i vatten, på land och till alla typer av utomhusaktiviteter.

BERG

Klar, kall och hög luft döljer solens styrka.

MOLN

Med en molnig himmel underskattar man styrkan i solljuset som tränger igenom.

VILL DU VETA MER OM SMARTSUN?