Vad säger våra kunder

om Smartsuns produkter
Cecilia
Nöjd kund

Det har blivit mycket enklare att njuta av solen med Smartsuns UV-armband. Jag kan slappna av och håller enkelt koll på när barnen behöver smörjas in eller när vi behöver gå in i skuggan. Det känns tryggt!

Tommy
Reseledare

Jag köper alltid med mig ett paket UV-klistermärken när jag ska resa utomlands till något soligt land. Sedan jag började med det har jag inte bränt mig en enda gång. Jag tycker annars att det kan vara svårt att veta när jag fått för mycket sol förrän det är för sent.

Rikard
Trebarnspappa

Jag är jättenöjd med produkterna från Smartsun! De levererades snabbt och var enkla att använda. Barnen tyckte de var roliga att använda och kunde själva hålla koll på när färgen ändrades från gult till rosa.

Else-Marie
Pensionerad ekonomiassistent

Jag fick tips om Smartsun av en väninna innan jag åkte till Spanien förra året. Jag har alltid haft lätt för att bränna mig så jag var lite orolig för den starka solen. Med klistermärkena kunde jag hålla koll på hur mycket strålning jag fått och jag lyckades hålla mig från att bli bränd.

Dennis

Jag arbetar utomhus hela somrarna och brukar alltid bränna mig. I somras började jag använda UV-klistermärken och det blev lättare att märka hur stark solen var. Vissa dagar ändrade den färg redan efter en halvtimme!